Qui som?

Qui som?

divendres, 8 de novembre del 2019

RESUM SETMANAL


Hola famílies,
Avui hem tingut la visita de na Silvia, ella és coneguda per tots vosaltres, per ser la mamà de n’Eric, però també és l’SMOE de la nostra escola i com a tal és l’encarregada de realitzar una sessió mensual d’educació emocional amb els vostres fills i filles.
I avui aprofitant que aquesta setmana, hem treball l’amor, ha vingut a ajudar-nos a solucionar una de les preguntes que ens havia plantejat el monstre de colors aquesta setmana, que era: De quin color és un petó? Ja que ell, no tenia gens clar de quin color podia ser i nosaltres no havia sabut la resposta i per això la visita de na Silvia, ens ha ajudat a donar resposta a aquest interrogant, mitjançant el conte de Rocío Bonilla, De quin color és un petó? I llavors realitzant una capseta de petons per a tenir a la nostra aula, que hem fet conjuntament pintant-nos els llavis del color que més ens agradava.
I aquí vos deix els recull d’imatges de la sessió.
Per acabar, tal com vos vaig anticipar ahir, teniu una circular dins l’agenda del vostre fill/a, la qual vos explica que EL PROPER 25 DE NOVEMBRE, ÉS EL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. ii pER A COMEMORAR AQUEST DIA, A BANDA D’ALTRES ACTES I ACTIVITATS QUE ANIREM PORTANT A TERME AL llarg DEL CURS I ESPECIALMENT AQUEST MES I DIA 25.
HEM DECIDIT FER UNA EXPOSICIÓ DE LES DONES MÉS IMPORTANTS DE LA NOSTRA VIDA. I PER A FER-HO NECESSITAM QUE PORTEU A L’ESCOLA, LA FOTOGRAFIA DE LA DONA O DONES MÉS IMPORTANTS I RELLEVANTS PER ELS VOSTRES FILLS I FILLES, ABANS DEL 19 DE NOVEMBRE.
i al final de la nota, veureu quina foto a fotos ha decidit que vol portar.
feis possible aquesta gran exposició i reconeixement a totes i cada una de les dones que formen part de les nostres vides.
la fotografia pot ser del tamany que volgeu (10x15, 15x20,...)
esperam la vostra col·laboracó
Bon cap de setmana i si veniu per Pollença gaudiu de la nostra fira😊😊
Fins dilluns
Petra😘😘Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...