Qui som?

Qui som?

dilluns, 20 de gener de 2020

Família Convidada CrisEstimades famílies!!
Ja esteu recuperats de les festes de Sant Antoni? Avui hem començat la setmana la mar de bé, tot i que degut al mal temps, ens han faltat molt de nins i nines. Així que avui hem estat ben ben poquets, però així i tot hem tingut activitat de Família Convidada, com ja us vaig anunciar al resum de la setmana passada.
En aquesta ocasió ens han visitat els pares de na Cristina; en Toni i na Cris. La sessió d’avui, ha començat com sempre hem l’habitual presentació de la família i dels infants de l’aula. Seguidament, ens han contat el conte de les Festes de Sant Antoni i per rematar-lo hem cantat unes quantes glosses, no sols les que sortien al conte, sinó també aquelles que nosaltres coneixem. Gràcies al pare de na Cris que ens tocava la ximbomba.
Seguidament, han estat els menuts qui han pogut gaudir de poder tocar un poquet, la ximbomba i ens acabat tot moníssims, gràcies a la mare de na Cris, que ens ha pintat de dimoniets.😈😈👿
I saber com ens han portat com a cloenda de l’activitat?? Idò uns crespells de dimoni que han estat boníssims.😋😋😋😋Moltíssimes gràcies Cris i Toni, ha estat un plaer tenir-vos avui amb nosaltres.
Aquelles famílies que encara no hem vingut, ja sabeu que només cal que vos poseu amb contacte amb mi, i a les que ja heu vingut i vos fa ganes repetir també.
Pd: demà vos confirmaré a través de WhatsApp, sinó al final es fa l’excursió a sa bassa blanca o no, ja que estam pendents de les condicions climatològiques i del que ens digui la fundació.
Que acabeu de passar un bon dia tot i la pluja.
Ens veiem demà
petra😚😚Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...