Qui som?

Qui som?

dissabte, 14 de març de 2020

Resum setmanal


Hello famílies,
Tot i que venen dies difícils, jo no podia passar, sense fer-vos un petit resum setmanal de la nostra setmana, com us faig habitualment.
També, perquè volia comunicar-vos que aquesta setmana ens hem iniciat en el treball cooperatiu, a partir del repte que ens va plantejar la Jaia Quaresma la setmana passada. Molts vos demanareu què és el treball cooperatiu.

Idò és l’ús didàctic d’equips reduïts d’infants per a aprofitar al màxim la interacció entre ells amb la finalitat de maximitzar l’aprenentatge de continguts i aprendre a treballar en equip de manera cooperativa.

Les habilitats socials pròpies del treball en equip, cada vegada més imprescindibles en una societat en què la interdependència entre els seus membres s’accentua cada vegada més, fa que sigui necessari el seu aprenentatge durant l’escolarització.
Els mètodes d’ensenyament cooperatius afavoreixen l’acceptació i el respecte de les diferències entre els alumnes.
ü  Inclou totes les actuacions relacionades amb la cohesió de grup i en la creació d’un clima d’aula favorable a l’aprenentatge.
ü  Inclou estructures de treball cooperatiu per tal que aprenguin millor els continguts escolars i s’ajudin els uns als altres.
ü  Inclou les actuacions encaminades a ensenyar els alumnes d’una forma explícita i sistemàtica a treballar en equip.
 I la dinàmica que vàrem utilitzar per introduir-lo va ser el full giratori, que consisteix en que la mestra assigna una tasca als equips de base (en aquesta ocasió fer el dibuix de la Jaia Quaresma.) i un membre de l’equip comença a pintar la seva part en el  full giratori. A continuació, el passa al company que seu al costat seguint el sentit de les agulles del rellotge. Aquest pinta la seva part de la tasca en el full i el passa al següent de manera successiva fins que tots els membres de l’equip hagin participat en la resolució de la tasca.
Ara podreu veure les imatges de la sessió i també podreu veure el resultat final a la finestra de la nostra aula, ja que els tenim allà penjades.
I pel que fa a divendres, tot i la poqueta assistència dels infants a l’escola, varem anar a visitar la jaia per llevar-li una cama més. Ara ja sols n’hi queden 4.
Aquí vos deix les imatges de les dues sessions.
Una altra coseta: La sortida a Son Real, del pròxim 23/març queda anul·lada fins a nova data, però a partir de divendres, ja ens varen anar tornat els euros a les famílies, cosa que faré en tornar a la normalitat de les aules, amb els que vàreu pagar.
Ara només desitjar-vos que aquesta situació passa el més ràpid possible i que totes i tots estigueu bé.
Vos trobaré a faltar a tots (famílies i menuts)😘😘😘
Qualsevol coseta, sabeu que estic a la vostra disposició, vos mantindrem informats el màxim possible.😙
Petra


EQUIP VERMELL 
EQUIP BLAU


EQUIP ROSA

EQUIP LILA

EQUIP VERD

LA FOTOGRAFIA DE L'EQUIP NO LA TENIM, PERÒ ESTÀ FORMAT PER EN JOSEP, NA NOA, NA LUCIANA I EN CAYETANO.👌👌

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...