Qui som?

Qui som?

divendres, 18 d’octubre del 2019

Acabam la setmana amb un gust dolç!


Estimades famílies,

Aquesta entrada al blog, ve carregada de fotos de les diferents rodes per els ambients, que hem visitat aquesta setmana: dimecres, vàrem anar a Construïm, dijous a Dia a Dia i avui, que hem anat a l’ambient de Sensacions. Dilluns visitarem ja el darrer espai que ens queda i dimarts, sinó hi ha novetats, començarem els ambients de lliure circulació.

Avui, a banda de visitar l’ambient de Sensacions, ha estat un dia molt especial, perquè tot i que el dia de les Verges, és el proper dilluns, aquest curs ens hem avançat una miqueta hi ho hem realitzat avui.

Aprofit per recordar-vos que ja tenim penjat a la porta de l’aula, el full, per apuntar-vos a realitzar una activitat, com a família convidada. Animeu-vos, perquè als infants gaudeixen molt de tenir a les seves famílies a l’escola.

Abans d’acomiadar-me recordar-vos que dimecres 23, acaba el termini per  a entregar les autoritzacions signades i els 4 € de la sortida a Sa Bassa Blanca, fora de termini els infants no podran venir d’excursió.

Ara si, bon cap de setmana i mengeu bunyols!!!!😋😋😋😋

Fins dilluns,

Petra😘

AQUESTA ÉS LA GRAELLA, ON VOS PODEU APUNTAR💪💪

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...