Qui som?

Qui som?

divendres, 15 de maig de 2020

Propostes, resum setmanal i felicitacions

Hola famílies!!
van passant els dies i cada vegada podem gaudir d´un poquet més llibertat i de normalitat. Esperem que poc a poc vos hagueu pogut retrobar amb els vostres familiars i persones més estimades i hagueu compartit xerrades i rialles.
Aquesta setmana na Malena i jo hem pensat totes aquestes propostes per si vos animeu a fer-ne alguna.
Joc de lògica-matemàtica
Aquest joc segueix la línia amb la que he estat treballant a l´escola i veureu que ells l´entenen molt aviat. Es tracta d´ordenar la sèrie numèrica (1-9) i relacionar nombre/quantitat.
El podeu adaptar a les necessitats de cada infant i podeu fer altres variants com endevinar quin nombre és més gran o petit; o quin nombre va davant o darrera de l´altre.
Proposta per l´hora de passejar
Sabem que als vostres fills els encanten recollir objectes quan surten a passejar. Aquí vos deixam la “Caixa dels tresors”, molt fàcil de fer i molt engrescadora.
Flors de colors
Un petit experiment molt visual ideal per fer en primavera. Posam flors blanques dins pots amb colorant; cada pot amb un color diferent. Poc a poc veurem com les flors canvien de color.
Joc motriu
Només necessiteu una capsa a la que hem de fer un forat i una pilota. Amb aquest joc es treballen molts d´aspectes com l´atenció, la concentració o l´orientació espacial.
Esperem amb molta il·lusió totes les vostres fotos/vídeos amb tot el que heu anat fent durant la setmana. Ja sabeu que ho podeu fer per WhatsApp i per correu a pbauza@fassers.org
Aquí vos deix, dos vídeos molt especials, el resum setmanal i les felicitacions del mes de maig!!


També podeu consultar els blogs d´anglès i música per veure les propostes d´aquesta setmana.
Una abraçada molt, molt forta.
petra
#totaniràbé
#SouUnsValents


Cap comentari:

Publica un comentari

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...