Qui som?

Qui som?

divendres, 15 de maig del 2020

Propostes, resum setmanal i felicitacions

Hola famílies!!
van passant els dies i cada vegada podem gaudir d´un poquet més llibertat i de normalitat. Esperem que poc a poc vos hagueu pogut retrobar amb els vostres familiars i persones més estimades i hagueu compartit xerrades i rialles.
Aquesta setmana na Malena i jo hem pensat totes aquestes propostes per si vos animeu a fer-ne alguna.
Joc de lògica-matemàtica
Aquest joc segueix la línia amb la que he estat treballant a l´escola i veureu que ells l´entenen molt aviat. Es tracta d´ordenar la sèrie numèrica (1-9) i relacionar nombre/quantitat.
El podeu adaptar a les necessitats de cada infant i podeu fer altres variants com endevinar quin nombre és més gran o petit; o quin nombre va davant o darrera de l´altre.
Proposta per l´hora de passejar
Sabem que als vostres fills els encanten recollir objectes quan surten a passejar. Aquí vos deixam la “Caixa dels tresors”, molt fàcil de fer i molt engrescadora.
Flors de colors
Un petit experiment molt visual ideal per fer en primavera. Posam flors blanques dins pots amb colorant; cada pot amb un color diferent. Poc a poc veurem com les flors canvien de color.
Joc motriu
Només necessiteu una capsa a la que hem de fer un forat i una pilota. Amb aquest joc es treballen molts d´aspectes com l´atenció, la concentració o l´orientació espacial.
Esperem amb molta il·lusió totes les vostres fotos/vídeos amb tot el que heu anat fent durant la setmana. Ja sabeu que ho podeu fer per WhatsApp i per correu a pbauza@fassers.org
Aquí vos deix, dos vídeos molt especials, el resum setmanal i les felicitacions del mes de maig!!


També podeu consultar els blogs d´anglès i música per veure les propostes d´aquesta setmana.
Una abraçada molt, molt forta.
petra
#totaniràbé
#SouUnsValents


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...