Qui som?

Qui som?

divendres, 22 de maig de 2020

Un conte especial, resum setmanal i suggerències


HELLO FAMÍLIES!!
JA SOM DIVENDRES I AIXÒ ENS INDICA QUE JA HEM PASSAT UNA SETMANA MÉS. UNA SETMANA QUE COM SEMPRE ES MEREIX UN BON RESUM SETMANAL, QUE GRACIES A LES VOSTRES FOTOS I VÍDEOS ESTEU FENT POSSIBLE I QUE SÉ QUE VOS AGRADA MOLT VEURE.  A MÉS, AQUESTA SETMANA VOS HE VOLGUT FER UN REGALAT, CONTANT-VOS UN CONTE AMB MOLTA IL·LUSIÓ, QUE ESPER QUE VOS AGRADITAMBÉ COM JA ÉS HABITUAL, AQUESTA SETMANA NA MALENA I JO HEM PENSAT UNA SÈRIE DE PROPOSTES PER SI VOS ANIMEU A FER-NE ALGUNA.
JOC DE LÒGICA-MATEMÀTICa

Vos heu demanat mai si a ca vostra hi ha números amagats? La proposta d’avui consisteix en trobar tots aquells números que roden per ca vostra, ben camuflades. Algú s’anima a cercar-les i a fer-los una fotografia?

JOC DE MOTRICITAT FINA


activitat manipulativa
jOC DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA

AQUESTA PROPOSTA DE JOC LA PODEU DESCARREGAR AL SEGÜENT ENLLAÇ:
PROPOSTES  DURANT LES SORTIDES

NA MARIA LA MESTRA DE SENSACIONS ENS PROPOSA AQUEST JOC DE LES FLORS QUE PODEM TROBAR A LA VORERA DELS CAMINS. DESPRÉS D’OBSERVAR I APRENDRE COM ES DIUEN, PODEU RETALLAR ELS NOMS I INTENTAR APARELLAR LA FLOR AMB EL SEU NOM.

A MÉS A N’AQUEST ENLLAÇ PODREU JUGAR A FER PARELLES AMB AQUESTES FLORS.
JA SABEU QUE PODEU FER-NOS ARRIBAR LES VOSTRE FOTOS/VÍDEOS AMB TOT EL QUE HEU ANAT FENT DURANT LA SETMANA, a través del  WHATSAPP o per correu A PBAUZA@FASSERS.ORG
TAMBÉ PODEU CONSULTAR ELS BLOGS D´ANGLÈS I MÚSICA PER VEURE LES PROPOSTES tan xules que vos han fet AQUESTA SETMANA.
ABANS D’ACOMIADAR-ME VUL FELICITAR A N’EN MASSIMO QUE AVUI FA 5 ANYS!!!!
MOLTS D’ANYS CORET!!!
UNA ABRAÇADA GEGANT.
PETRA
#TOTANIRÀBÉ
#SOUUNSVALE
Cap comentari:

Publica un comentari

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...