Qui som?

Qui som?

divendres, 22 de maig del 2020

Un conte especial, resum setmanal i suggerències


HELLO FAMÍLIES!!
JA SOM DIVENDRES I AIXÒ ENS INDICA QUE JA HEM PASSAT UNA SETMANA MÉS. UNA SETMANA QUE COM SEMPRE ES MEREIX UN BON RESUM SETMANAL, QUE GRACIES A LES VOSTRES FOTOS I VÍDEOS ESTEU FENT POSSIBLE I QUE SÉ QUE VOS AGRADA MOLT VEURE.  A MÉS, AQUESTA SETMANA VOS HE VOLGUT FER UN REGALAT, CONTANT-VOS UN CONTE AMB MOLTA IL·LUSIÓ, QUE ESPER QUE VOS AGRADITAMBÉ COM JA ÉS HABITUAL, AQUESTA SETMANA NA MALENA I JO HEM PENSAT UNA SÈRIE DE PROPOSTES PER SI VOS ANIMEU A FER-NE ALGUNA.
JOC DE LÒGICA-MATEMÀTICa

Vos heu demanat mai si a ca vostra hi ha números amagats? La proposta d’avui consisteix en trobar tots aquells números que roden per ca vostra, ben camuflades. Algú s’anima a cercar-les i a fer-los una fotografia?

JOC DE MOTRICITAT FINA


activitat manipulativa
jOC DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA

AQUESTA PROPOSTA DE JOC LA PODEU DESCARREGAR AL SEGÜENT ENLLAÇ:
PROPOSTES  DURANT LES SORTIDES

NA MARIA LA MESTRA DE SENSACIONS ENS PROPOSA AQUEST JOC DE LES FLORS QUE PODEM TROBAR A LA VORERA DELS CAMINS. DESPRÉS D’OBSERVAR I APRENDRE COM ES DIUEN, PODEU RETALLAR ELS NOMS I INTENTAR APARELLAR LA FLOR AMB EL SEU NOM.

A MÉS A N’AQUEST ENLLAÇ PODREU JUGAR A FER PARELLES AMB AQUESTES FLORS.
JA SABEU QUE PODEU FER-NOS ARRIBAR LES VOSTRE FOTOS/VÍDEOS AMB TOT EL QUE HEU ANAT FENT DURANT LA SETMANA, a través del  WHATSAPP o per correu A PBAUZA@FASSERS.ORG
TAMBÉ PODEU CONSULTAR ELS BLOGS D´ANGLÈS I MÚSICA PER VEURE LES PROPOSTES tan xules que vos han fet AQUESTA SETMANA.
ABANS D’ACOMIADAR-ME VUL FELICITAR A N’EN MASSIMO QUE AVUI FA 5 ANYS!!!!
MOLTS D’ANYS CORET!!!
UNA ABRAÇADA GEGANT.
PETRA
#TOTANIRÀBÉ
#SOUUNSVALE
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...