Qui som?

Qui som?

divendres, 29 de maig de 2020

DARRERA SETMANA DE MAIG


HOLA FAMÍLIES!!
SENSE ADONAR-NOS JA ACABEM EL MES DE MAIG…I ANEM RECUPERANT UN POQUET MÉS DE NORMALITAT. DES DE DILLUNS JA PODEM VISITAR LES PLATGES I PODER NEDAR… NA MALENA I JO ESPEREM VEURE MOLTES FOTOS O VÍDEOS MOSTRANT QUÈ BÉ QUE VOS HO PASSEU AMB ELS VOSTRES AMICS I FAMÍLIES.
AQUÍ TENIU EL RECULL DE PROPOSTES SETMANALS QUE ESPEREM QUE VOS AGRADIN.
ACTIVITAT LÒGIC-MATEMÀTICA
DESPRÉS DE DUES SETMANES FENT NUMERACIÓ, VOS PROPOSEM UN DOMINO. IDÒ ARA VOS DEIXEM DIFERENTS MANERES DE FER UN Dòmino CASOLÀ AMB DIFERENTS MATERIAL ON A MÉS DE TREBALLAR LES PARELLES TAMBÉ ES TREBALLA L´ATENCIÓ I LA CONCENTRACIÓ.


JUGA’M A SER DETECTIUS
AMB AQUESTA ACTIVITAT DE LECTO-ESCRIPTURA ENS CONVERTIM EN DETECTIUS I CERQUEM LA LLETRA AMAGADA PERÒ LA PODEM ADAPTAR AL NIVELL DEL NOSTRE INFANT AMAGANT LLETRES, SÍL·LABES O PARAULES SENCERES. ANIMEU-VOS A FER-LA!! SEGUR QUE ELS AGRADARÀ.
NECESSITEM:


UN POQUET DE MOVIMENT
ÉS UN JOC PER TREBALLAR LA MOTRICITAT GLOBAL DEL COS I DE LES MANS… A MÉS DE REQUERIR UNA GRAN DOSIS D´ATENCIÓ I CONCENTRACIÓ!!
DURANT LES SORTIDES
TAMBÉ VOS FEM ARRIBAR UNA NOVA PROPOSTA PER FER DURANT I DESPRÉS D´UNA SORTIDA. PODEU ANAR A RECOLLINT PEDRETES, JA SIGUI PEL CAMP O PER LA PLATJA I MIREU TOT EL QUE PODEM FER AMB ELLES. SENSE ADONAR-NOS I JUGANT TREBALLEM LES MATEMÀTIQUES, LA MOTRICITAT, L´ART I LA IMAGINACIÓ.


UN POC MÉS D´ART
TENIU PER CASA TAPS DE SURO I TAPS DE PLÀSTIC??? DONCS AQUÍ VOS DEIXEM ALGUNES IDEES PER APROFITAR-LOS.
AQUESTA SETMANA VOS TORN A  DEIXAR AMB UN CONTE MOLT ESPECIAL CONTAT PER NA MALENA, ESPER QUE VOS AGRADI MOLT!
PER ACABAR VOS DEIXO EL VÍDEO RESUM SETMANAL, AMB TOTES DE LES IMATGES QUE M´HEU ENVIAT AQUESTA SETMANA.

UNA GRAN BESADA A TOTS!!
PETRA
#TOTANIRÀBÉ
#SOUUNSVALENTS

Cap comentari:

Publica un comentari

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...