Qui som?

Qui som?

divendres, 29 de maig del 2020

DARRERA SETMANA DE MAIG


HOLA FAMÍLIES!!
SENSE ADONAR-NOS JA ACABEM EL MES DE MAIG…I ANEM RECUPERANT UN POQUET MÉS DE NORMALITAT. DES DE DILLUNS JA PODEM VISITAR LES PLATGES I PODER NEDAR… NA MALENA I JO ESPEREM VEURE MOLTES FOTOS O VÍDEOS MOSTRANT QUÈ BÉ QUE VOS HO PASSEU AMB ELS VOSTRES AMICS I FAMÍLIES.
AQUÍ TENIU EL RECULL DE PROPOSTES SETMANALS QUE ESPEREM QUE VOS AGRADIN.
ACTIVITAT LÒGIC-MATEMÀTICA
DESPRÉS DE DUES SETMANES FENT NUMERACIÓ, VOS PROPOSEM UN DOMINO. IDÒ ARA VOS DEIXEM DIFERENTS MANERES DE FER UN Dòmino CASOLÀ AMB DIFERENTS MATERIAL ON A MÉS DE TREBALLAR LES PARELLES TAMBÉ ES TREBALLA L´ATENCIÓ I LA CONCENTRACIÓ.


JUGA’M A SER DETECTIUS
AMB AQUESTA ACTIVITAT DE LECTO-ESCRIPTURA ENS CONVERTIM EN DETECTIUS I CERQUEM LA LLETRA AMAGADA PERÒ LA PODEM ADAPTAR AL NIVELL DEL NOSTRE INFANT AMAGANT LLETRES, SÍL·LABES O PARAULES SENCERES. ANIMEU-VOS A FER-LA!! SEGUR QUE ELS AGRADARÀ.
NECESSITEM:


UN POQUET DE MOVIMENT
ÉS UN JOC PER TREBALLAR LA MOTRICITAT GLOBAL DEL COS I DE LES MANS… A MÉS DE REQUERIR UNA GRAN DOSIS D´ATENCIÓ I CONCENTRACIÓ!!
DURANT LES SORTIDES
TAMBÉ VOS FEM ARRIBAR UNA NOVA PROPOSTA PER FER DURANT I DESPRÉS D´UNA SORTIDA. PODEU ANAR A RECOLLINT PEDRETES, JA SIGUI PEL CAMP O PER LA PLATJA I MIREU TOT EL QUE PODEM FER AMB ELLES. SENSE ADONAR-NOS I JUGANT TREBALLEM LES MATEMÀTIQUES, LA MOTRICITAT, L´ART I LA IMAGINACIÓ.


UN POC MÉS D´ART
TENIU PER CASA TAPS DE SURO I TAPS DE PLÀSTIC??? DONCS AQUÍ VOS DEIXEM ALGUNES IDEES PER APROFITAR-LOS.
AQUESTA SETMANA VOS TORN A  DEIXAR AMB UN CONTE MOLT ESPECIAL CONTAT PER NA MALENA, ESPER QUE VOS AGRADI MOLT!
PER ACABAR VOS DEIXO EL VÍDEO RESUM SETMANAL, AMB TOTES DE LES IMATGES QUE M´HEU ENVIAT AQUESTA SETMANA.

UNA GRAN BESADA A TOTS!!
PETRA
#TOTANIRÀBÉ
#SOUUNSVALENTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...