Qui som?

Qui som?

divendres, 25 d’octubre de 2019

Resum de la setmana


Hola famílies,
Aquesta setmana, ja hem començat els ambients de lliure circulació i la veritat que els infants, estan molt contents i engrescats de poder decidir i anar allà on més ganes les hi fa.
Ahir, vàrem enviar la següent pregunta del projecte que de forma conjunta hauria de treballar a casa si podeu. Es tracta de explicar als vostres fills i filles que simbolitza la bandera de Mèxic, és a dir, colors, animals que hi apareixen, simbologia de la mateixa, per tal que el proper dimarts 29 ells ho puguin explicar a la resta de companys. Esperem que ens ajudeu encaminar aquest projecte, amb les mateixes ganes i il·lusió que a ells.
D’altra banda, informar-vos que dilluns 28 berenarem de:
pa amb oli, que convidaran els infants nascuts el mes de novembre, que aquest cop seran na Chloe i na Mónica. Ja sabeu que no obligaré a cap infant a berenar de pa amb oli, sinó vol, tot i que el darrer cop tots i totes ho varen voler provar. Recordeu que sinó han de dur Fruita com cada dilluns.
Desitjar-vos un bon cap de setmana!
Ens veiem dilluns
PetraCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...