Qui som?

Qui som?

dijous, 27 de febrer del 2020

Visitam a la Jaia


HELLO!!
ACABEM  LA SETMANA AMB LA NOSTRA PRIMERA VISITA A LA JAIA QUARESMA.
A PARTIR D’ARA CADA DIVENDRES, ANIREM A FER-LI UNA VISITA PER LLEVAR-LI LES 7 CAMES. AVUI LI HEM TRET LA PRIMERA CAMA I ELLA UN REPTE DINS UN SOBRE ENS HA PLANTEJAT I QUE EL PROPER DIA HAUREM DE DUR-LI RESOL SI LA SEGÜENT CAMA LI VOLEM TREURE, EN AQUESTA OCASIÓ EL REPTE QUE ENS HA DONAT A ESTAT MOLT SENZILL, JA QUE ERA UNA ENDEVINALLA QUE TOTS JUNTS HEM SOLUCIONAT.
CADA SETMANA, UN INFANT DE L’AULA DE FRANÇA I UN ALTRE DE LA CLASSE DE MÈXIC, SERAN ELS ENCARREGATS DE TREURE LA CAMA, AVUI ELS AFORTUNATS HAN ESTAT EN CAYETANO I EN JERÓNIMO, QUE HO HAN FET MOLT BÉ.
UN COP JA A LA CLASSE, ENS ESPERAVA UN CONTE MOLT XULO DE LA JAIA. EL CONTE QUE ELS HI HE CONTAT AVUI, ÉS EL DE LES 7 CAMES DE LA JAIA QUARESMA, DE CANIZALES, QUE NARRA LA VERTADERA HISTÒRIA DE COM LA JAIA HA ANAT PERDENT POC A POC LES 7 CAMES DURANT EL TEMPS DE QUARESMA. ÉS UN CONTE QUE OFEREIX UNA VISIÓ ORIGINAL, DIVERTIDA I IL·LUSTRADA DE LA JAIA QUARESMA.
I LLAVORS, HEM CONFECCIONAT LA NOSTRA PRÒPIA JAIA PER A DUR A CASA, I QUE TROBAREU DINS LES CARPETES.
VOS DESITJ QUE PASSEU UN BON PONT.
ENS VEIM DIMECRES,
PETRA😙😙


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...