Qui som?

Qui som?

divendres, 27 de març de 2020

Una setmana més, una setmana menys!

Hello famílies!!
Ja fa 14 dies que no ens veiem i vos enyorem cada dia més.
Així com avancen els dies tots anem passant per diferents tipus d´emocions en diferents moment. És normal sentir-se angoixat, trist, confús…totes les emocions són vàlides i hem d´aprendre a viure amb elles de la millor manera possible cercant sempre la vessant positiva de la situació. Mantenir una actitud positiva és molt important, ja que aquesta és el pinzell amb el que pintem la nostra vida i som nosaltres qui triem els colors.
Per això, per pintar de colors bonics i alegres els records d´aquest confinament vos tornem a deixar un recull d´idees, suggerències per fer si en teniu ganes.
ü  Escriure una paraula bonica a cada membre de la família.
ü  Pintar mandales (les podeu imprimir o pintar on-line www.dibujos.net  )
ü  Fer-vos un massatge col·lectiu.

També podeu consultar el següents  blogs de l’escola, el de l’equip de suport on hi trobareu moltes idees i recursos per anar fent, així com informació molt útil per aquests dies, el de na Cati de música i el de la Teacher, aquí us deix els enllaços:

Ja sabeu, que si vos bé de gust, em podeu seguir enviant cosetes a través del correu electrònic o del WhatsApp. Estic encantada de veurer-vos i de poder compartir amb tots aquests moments.
I aquí vos deix el vídeo que ha resultat de totes les fotos i vídeos que m'heu passat aquesta setmana!
Estic molt agraïda i contenta! Enhorabona famíliesPer cert!!!!! Sabeu quin dia és avui.....DIVENDRES!!! I hi ha algú que també pensa molt amb voltros....la JAIA QUARESMA


Aquesta setmana la nostra Jaia ha perdut la cinquena cama.....i n´hi han quedat dues!!!


Per cert Moltíssimes felicitats Pablo!!! Avui ja fas 5 anys i esper que ho passis de la millor manera possible i una besada ben ben grossa!!!


Que passeu un bon cap de setmana i ens veim aviat.
#jotambeemquedoacasa
#totaniràbé

Si necessiteu resoldre dubtes, teniu preguntes, alguna cosa que vos engoixi, no dubteu en escriure al meva mail, vos record que la direcció és pbauza@fassers.org

Petra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...