Qui som?

Qui som?

dilluns, 20 d’abril del 2020

Arrenquem el 3r trimestre amb moltes ganes!

BON DIA FAMÍLIES !
AMB AQUESTA ENTRADA LA BLOG POSEM EN MARXA EL QUE SERÀ EL 3R TRIMESTRE. SI, SI QUEDA UNA MICA ESTRANY DIR-HO SENSE SER A L’ESCOLA, PERÒ LES CIRCUMSTANCIES ENS HO HAN FET AIXÍ.
COM HAN ANAT AQUESTES VACANCES A CASA? HEU MENJAT MOLTES PANADES I CRESPELLS? ESPER QUE HO HAGUEU PASSAT DE LA MILLORA MANERA POSSIBLE. TOT I QUE SÉ QUE LA MAJORIA HEU FET MOLTÍSSIMES COSETES AQUESTS DIES.

PER AIXÒ A CONTINUACIÓ PODREU GAUDIR DEL VÍDEO RESUM DE LES VACANCES DE L’AULA DE MÈXIC, ESPER QUE VOS AGRADI MOLT.
GRÀCIES PER COMPARTIR AMB MI TOTS AQUESTS MOMENTS, RECORDEU QUE PODEU SEGUIR ENVIANT-ME FOTOS PERQUÈ PUGUI VEURE TOTES LES COSETES QUE ANEU FENT, VIA WHATSAPP O VIA CORREU ELECTRÒNIC A PBAUZA@FASSERS.ORGI PER SI ALGÚ ENCARA NO HO HA POGUT VEURE, TAMBÉ DEIXARÉ EL VÍDEO DE LES FELICITACIONS D’ANIVERSARI.
QUE PASSEU UN BON DIA I ENS VEIEM BEN AVIADET, ENCARA QUE SERÀ DE MANERA VIRTUAL.
PD: RECORDEU QUE ENCARA QUEDEN FAMÍLIES QUE NO ENS HAN CONFIRMAT LA SEVA ADREÇA DE CORREU, AIXÍ QUE EN PODER POSEU-VOS EN CONTACTE AMB MI A TRAVÉS DE LA MEVA ADREÇA PBAUZA@FASSERS.ORG
UNA ABRAÇADA DE GEGANT A TOTS I TOTES
PETRA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...