Qui som?

Qui som?

divendres, 12 de juny de 2020

Juny brillant, any abundant


Hola famílies!!
A poc a poc la calor arriba i ens indica que l´estiu s´acosta... el mes de juny està prenent força. Esper que tots i totes hagueu passat una bona setmana i continueu gaudint d´aquest bon temps.
Les propostes i suggerències de joc que vos deixem na Malena i jo aquesta setmana són:
Lògica-matemàtica
una proposta molt interessant per anar treballant, l´atenció, la concentració, la definició espacial i ajudar a madurar el desenvolupament de la lateralitat. Ambdós factors imprescindibles per assolir aprenentatges superiors.

Activitat de lecto-escriptura:  prosposta feta per na noa
Perquè la lecto escriptura és molt més que aprendre les lletres...continuem treballant altres aspectes importants.
D´una manera molt fresqueta per aquest estiu, anem enfortint l´aparell buco-fonador i vocalitzar millor fent bombolles de sabó!!!  

Feim segells
Qui no ha fabricat alguna vegada un segell casolà amb una patata o una llimona….una goma…o simplement ha estampat el dit???. Vos deixem diferents propostes per fabricar els diferents segells per fer estampació.
Aquesta, a més de dur implícit un treball òcul-manual força important, pot arribar a ser una tècnica molt creativa i original.Una de circuits
Diferents idees per fer circuits. Una activitat que els encanta i que podeu anar fent tan si viviu dins un pis, una terrassa, un jardí....PER ACABAR VOS DEIXO EL DARRER VÍDEO RESUM DE LA SETMANA QUE HA ESTAT POSSIBLE, GRÀCIES A LES FOTOGRAFIES I VÍDEOS M’HEU FET ARRIBAR.
INFINITAMENT AGRAÏDA
UNA BESADA GEGANT!!!
PETRA

Cap comentari:

Publica un comentari

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...