Qui som?

Qui som?

divendres, 12 de juny del 2020

Juny brillant, any abundant


Hola famílies!!
A poc a poc la calor arriba i ens indica que l´estiu s´acosta... el mes de juny està prenent força. Esper que tots i totes hagueu passat una bona setmana i continueu gaudint d´aquest bon temps.
Les propostes i suggerències de joc que vos deixem na Malena i jo aquesta setmana són:
Lògica-matemàtica
una proposta molt interessant per anar treballant, l´atenció, la concentració, la definició espacial i ajudar a madurar el desenvolupament de la lateralitat. Ambdós factors imprescindibles per assolir aprenentatges superiors.

Activitat de lecto-escriptura:  prosposta feta per na noa
Perquè la lecto escriptura és molt més que aprendre les lletres...continuem treballant altres aspectes importants.
D´una manera molt fresqueta per aquest estiu, anem enfortint l´aparell buco-fonador i vocalitzar millor fent bombolles de sabó!!!  

Feim segells
Qui no ha fabricat alguna vegada un segell casolà amb una patata o una llimona….una goma…o simplement ha estampat el dit???. Vos deixem diferents propostes per fabricar els diferents segells per fer estampació.
Aquesta, a més de dur implícit un treball òcul-manual força important, pot arribar a ser una tècnica molt creativa i original.Una de circuits
Diferents idees per fer circuits. Una activitat que els encanta i que podeu anar fent tan si viviu dins un pis, una terrassa, un jardí....PER ACABAR VOS DEIXO EL DARRER VÍDEO RESUM DE LA SETMANA QUE HA ESTAT POSSIBLE, GRÀCIES A LES FOTOGRAFIES I VÍDEOS M’HEU FET ARRIBAR.
INFINITAMENT AGRAÏDA
UNA BESADA GEGANT!!!
PETRA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...