Qui som?

Qui som?

divendres, 15 de novembre de 2019

Resum setmanal!!


Estimades famílies,

Aquests dies a l’escola, hem realitzat diferents activitats i aquesta entrada al blog és per explicar-vos, les més rellevats.
Ahir dijous, aprofitat que aquesta setmana, estàvem treballant l’emoció de la calma, vàrem realitzar una botella de la calma, personalitzada, això si tots teníem molt clar que havia de ser de color verd, com el monstre de colors. Els vostres fills i filles, ja han portat aquesta botella a casa i també ja sé que molts d’ells us han explicat que és i com funciona.
Per altra banda, avui divendres hem fet Màgia, si si així com sona, hem fet màgia a l’aula.
I vos demanareu com? Idò posterior a la lectura del conte: El conillet blanc, entre tots hem decidit que ens agradaria conèixer i mira per on, unes paraules màgiques per aquí i unes paraules màgiques per allà i de cop i volta mos toquen a la porta!!! I no era un sol conill, no! Sinó dos, als quals hem posat nom després d’una llarga i entretinguda conversa. Finalment els noms escollits han estat Neu, per a la conilleta blanca i Cuscus, per a la conilleta grisa.
Ens ho hem passat la mar de bé, no vos ho podeu imaginar. Ens hem convertit en mags per un dia i ha funcionat!!!
Aquesta “màgia”, ha estat possible, gràcies a n’aina, l’al de la nostra escola, que ens ha deixat els seus conills, per a poder fer aquesta activitat.😘😘😘
Per això us deix un recull de les imatges de les dues sessions.
Recordeu que dimarts acaba el termini per entregar les fotos de les dones.
Aaaaahhh i ja vos anticip que la setmana vinent tenim la nostra primera família convidada!!!!💪💪💪💪💪
Bon cap de setmana a totes i tots
Ens veim dilluns
Petra😙😙
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...