Qui som?

Qui som?

dimecres, 20 de novembre de 2019

Família convidada Bruno


Hola de nou a totes i tots,
Com us està anant aquest inici de setmana? A la nostra aula molt bé. Aquests dies, ja estam immersos en el treball de la coeducació i de la igualtat de gènere i d’oportunitats entre homes i dones, la no discriminació, etc.  I per a fer-ho hem anat realitzant diferents activitats, lectures de contes, converses,...
I que millor que treballar la diversitat, amb la primera família convidada d’aquest curs escolar 2019/2020 i que també hem aprofitat per treballar el nostre projecte, que aquest any són els Jocs Olímpics. I vos demanareu com ho han fet?
Idò tenim dues mamas que són unes Cracks, na Silvia i na Patri, les mamis d’en Bruno , que han realitzat dues activitats: una primera, encaminada a explicar la seva família i la diversitat de famílies existents actualment al nostre món i per altra combinant la seva afició per l’esport, concretament per el basquet.
Moltes moltes gràcies patri i silvia!!
A continuació podreu veure les fotografies, realitzades al llarg d’aquesta activitat.
La resta de famílies, animeu-vos a participar i a gaudir d’un dia a la nostra aula. Els menuts ho passen pipa i disfruten molt de tenir a les famílies a l’escola.
Ens veim demà
petra


MOLTES GRÀCIES 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...