Qui som?

Qui som?

divendres, 22 de novembre de 2019

Resum setmanal!!


Hello famílies,
Aquesta setmana, com ja sabeu estam immersos dins el treball de la coeducació, la igualtat de gènere i d’oportunitat entre homes i dones.
Per a fer-ho a la nostra aula, hem realitzat converses en vers a les diferents tipologies familiars, hem contat el conte de família i el de l’artur i la clementina d’adela turin, hem tingut a la mares d’en bruno que encara ens han ajudat més a comprendre les diferents famílies existents a l’actualitat i també hem fet conversa en relació a les dones més importants de la nostra família i/o de les nostres vides i hem creat famílies a partir de playmobils, Entre altres.  
El que pretenem amb aquestes activitats, és que no es quedin en una tasca puntual per això seguirem treballant aquest tema, tan important, al llarg de tot el curs.
Aquí vos deix un recull de les diferents activitats descrites.
Passeu molt bon cap de setmana.
I recordeu que a partir de dilluns, esteu convidats i convidades a veure l’exposició de la dona i dones importants de la nostra aula, que estarà ubicada als diferents passadissos d’infantil.
Gràcies a tots per fer possible aquesta exposició, ja que totes i tots els infants tenen la/les fotografies que volien. Sou molt grans famílies.
petra😘😘😘
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un final de curs ben diferent!!

Hello Famílies! Ja ha arribat, el dia, si avui divendres 19 de juny serà el meu darrer dia amb els infants de 4 anys A. Com ja sabeu serà...